Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

71
Μάκη προσωπικά οφείλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για το χθεσινό. Μπήκες "σχεδόν" με αφέλεια σε αυτό το παραταξακό παρτάκι και χαίρομαι που στάθηκες στη θέση σου και δεν δέχτηκες (και εσύ όπως και η Σοφία που το αναφέρει παραπάνω) καμια πολιτική υποκίνηση. Φυσικά γνώριζες πως θέλοντας και μη θα κατηγορηθείς "σαν πιόνι" της όποιας παράταξης λέει σχεδόν τα ίδια με σένα (αυτό είναι το συνδικαλιστικό παιχνιδάκι τους). Όσοι σε ξέρουν έστω και λίγο καταλαβαίνουν την ποιότητα σου σαν άνθρωπο. Πραγματικά. Και κάτι τέτοιες ποιότητες λείπουν στην κοινωνία μας. Οπότε μπράβο σου! Δεν ψήφισα τίποτα χθες και ξέρω πως αν δεν είχα αυτό το συνειδησιακό πρόβλημα με το αν έχω δικαίωμα ή όχι να θεωρώ τον εαυτό μου μέλος του φοιτητικού συλλόγου, δεν θα ψήφιζα το πλαίσιο που πρότεινες, για τους λόγους που έχω αναφέρει σε άλλα ποστ (ή για άλλους λόγους που εσύ γνωρίζεις), αλλά και πάλι δεν μπορώ παρά να εκφράσω τον σεβασμό μου για την κινησή σου, άσχετα αν διαφωνώ.

Το μόνο που θα συμβούλευα τους μικρότερους (και δεν το λέω υποτιμητικά αυτό-είστε πανέξυπνοι όλοι σας) είναι να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά. Σίγουρα θα δείτε ελλείψεις στην παιδεία που σας προσφέρθηκε, μην τις παραβλέψετε, αλλά όπως παλέψατε χθες δικαιωματικά για μια ανοιχτή σχολή έτσι να μην φοβηθείτε να παλέψετε για να είναι μια σωστή λειτουργικά, δημόσια και ελεύθερη σχολή. Κοπιάσατε να μπείτε, θα κοπιάσετε να βγείτε και θα είναι κρίμα να το κάνετε με μέτριους τρόπους και μέτρια γνώση (ενώ ξέρετε πόση πολύ υπάρχει). Να παλεύετε για τα δικαιωμάτα σας και να μην φοβάστε (όπως έχει πει και ο BrAVeSirRObin) την καφτή πατάτα, δηλαδή τις συνέπειες τον πράξεών σας. Αν χρειαστεί να χαθεί εξάμηνο και εξεταστική μην φοβηθείτε να το στηρίξετε αν είναι να κερδίσετε σωστή εκπαίδευση και ελευθερία...
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

72
Μάκη μπράβο πραγματικά !!! είσαι μάγκας ! μία χάρη μόνο αν γίνεται, μπορείς να γράψεις εδώ καθαρά τα χειρόγραφα που έχεις προσθέσει στο πλαίσιό σου ? γιατί δε φαίνονται καλά και έχουν μπει και οι σφραγίδες από πάνω....
ευχαριστώ

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης του forum δεν επιτρέπεται η χρήση Greekglish

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος madadayo την Τρί 03 Δεκ 2013, 3:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετατροπή Greekglish

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

73
Αν τα διαβάζω σωστά:
Επιπλέον,
1ε) Ζητάμε να διατηρηθούν οι βαθμοί των εργαστηρίων και εργασιών του 2012-13 για ολόκληρο το 2013-14.
1στ) Να αποδοθούν οι οφειλές για πρακτικές, erasmus.
2β) Συμμετέχουμε στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 05/12 και ώρα 12:00 στα Προπύλαια, με αναβολή ή αναπλήρωση των ακαδημαίκών λειτουργιών την ώρα της πορείας.
2γ) Συμμετέχουμε στη μαθητική πορεία για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου την Παρασκευή 06/12 με προσυγκέντρωση στις 11:00 στα Προπύλαια.
3γ) Καμία σκέψη για δίδακτρα και διαγραφές φοιτητών στο δημόσιο πανεπιστήμιο.
"I went numb when I learned to see..."

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

75
Θα ήθελα να ζητήσω από τους διαχειριστές του φόρουμ να δημιουργηθεί θέμα ,στο οποίο θα αναφέρονται οι κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν για τη στήριξη των εργαζομένων,καθώς και οι συζητήσεις που προγραμματίζονται για καθημερινά προβλήματα της σχολής. Κάτι σαν ημερολόγιο, ώστε να ενημερώνεται ο καθένας σε τι μπορεί να συμμετάσχει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα εμφανιστούν.

(Η πρόταση μου ,ελπίζω, να εντάσσεται εδώ καθώς τα παραπάνω είναι προτάσεις του πλαισίου που υπερψηφίστηκε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου)

Ευχαριστώ