[8ο] Ρύθμιση διεργασιών (2009-10)

1
Για να δραστηριοποιηθεί και η πλευρά του 8ου, η ύλη για το 2010 είναι όλο το βιβλίου εκδόσεων ΕΜΠ εκτός κεφ. 4, 6 και 9. Επίσης, εκτός είναι το κριτήριο Mikhailov και ο γεωμετρικός τόπος ριζών από άποψη σχεδιασμού.
Καλά διαβάσματα! :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Κυρ 17 Μαρ 2013, 9:28 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Λόγος: Έκανα λίγο πιο σαφή τον τίτλο για να φαίνεται σωστά στην κεντρική :-)

Re: Ύλη 2010

2
Επίσης, είπε ότι από το "Σύγχρονα συστήματα αυτομάτου ελέγχου" δεν πρόλαβε να πει κάτι ουσιαστικά.
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

Re: Ύλη 2010

4
Λαέ της Σχολής,
Ένα ευχάριστο νέο από τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΩΠΑΣΑΚΗ!!! Γιουπιιιιι!!!!! Λοιπόν... είναι αλήθεια!!! ΤΣΑΜΠΑ ΒΙΒΛΙΟ ρύθμισης! Βάζω εδώ για αρχή ένα κομμάτι του βιβλίου μου (Σημειώσεις σε κριτήρια Bode και Nyquist). Θα ήθελα να ανεβάσω περισσότερα απλά νομίζω είναι καλύτερο ο admin να φτιάξει ένα ξεχωριστό μέρος στο site όπου να ανεβάζει ο καθένας ότι έχει από σημειώσεις ή υλικό για μελέτη.

Ελπίζω να σας αρέσει...

Παντελής
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Re: Ύλη Ρύθμισης Διεργασιών 2010

5
Αγαπητέ "chung"-Παντελή, σε (σας) ευχαριστούμε πολύ για την συνεισφορά σου (σας). Είσαι (είστε) ο πρώτος μη-φοιτητής που συμμετέχει και το πήρε τόσο θερμά και αναλόγως θερμά είναι και τα συναισθήματα του "admin" για αυτό, ελπίζοντας να ακολουθήσουν και άλλοι μη-φοιτητές!

Ο "admin" θα ήθελε να σε (σας) καθησυχάσει για το παράπονό σου (σας), να σε (σας) παραπέμψει εδώ και γενικότερα εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Να υπενθυμίσω επίσης οτι έχουμε μόλις καμιά 40ριά μέρες λειτουργίας και μάλιστα εν μέσω εξεταστικής. Θα ακολουθήσουν πυρετώδεις εργασίες το καλοκαίρι (και για αυτό το λόγο θα "κλείσει" κάποια στιγμή για λίγες μέρες η σελίδα) και αυτό που ζητάς (ζητάτε) είναι μέσα στους βασικούς "κόμβους" των επεκτάσεων που σχεδιάζουμε (ή τέλος πάντων θέλουμε... :p).

* Δεν έχω την τύχη να σας γνωρίζω, οπότε διαλέξτε τον ενικό ή τον πληθυντικό ευγενείας κατά βούληση. Υποθέτω πάντως (απλό ένστικτο ίσως) οτι προτιμάτε τον ενικό. :) Όπως και να 'χει, καλώς σας βρήκαμε! :D