[7ο] Μηχανική Χημικών Διεργασιών ΙΙ (2016-17)

1
Και μιας και την επόμενη βδομάδα ξεκινάν τα μαθήματα (το ότι ακόμα δεν έχουμε πρόγραμμα των μαθημάτων ακόμα βεβαία είναι άσχετο), ξεπήδησαν και οι πρώτες ανακοινώσεις. Πρώτα πρώτα τα ΜΧΔ με τις εξής 2
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Το Εργαστήριο Μηχανικής Χημικών Διεργασιών ΙΙ αρχίζει την Τετάρτη 5-10-2016 σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της Σχολής μας. Οι ομάδες των φοιτητών θα είναι οι ίδιες όπως και στο Εργαστήριο του μαθήματος Μηχανική Χημικών Διεργασιών Ι. Η Κατάσταση με τις ομάδες και το Πρόγραμμα θα αναρτηθούν άμεσα. Φοιτητές που δεν εμφανίζονται στις ομάδες του Προγράμματος θα μπορούν να προστεθούν σε συνεννόηση με το προσωπικό του Εργαστηρίου Τεχνικής Χημικών Διεργασιών, κ. Ευάγγελο Τζιράκη (τηλ. 2107723300).
Η διδασκαλία της θεωρίας και εφαρμογών θα γίνεται τα δυο δίωρα της Δευτέρας και την Τετάρτη, σε δυο τμήματα. Το 1ο τμήμα με τους φοιτητές που το επώνυμό του αρχίζει με το γράμμα Α έως Λ και το 2ο τμήμα με τους φοιτητές που το επώνυμό τους αρχίζει με το γράμμα Μ έως και Ω. Την Τρίτη θα γίνονται Φροντιστηριακές Ασκήσεις με την επιμέλεια της Δρ Ε. Κορωνάκη. Όπως ορίζει το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της Σχολής μας, οι διδασκαλία του μαθήματος αρχίζει την Δευτέρα, 3/10/2016.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος i griega την Δευ 26 Σεπ 2016, 10:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: [7ο] Μηχανική Χημικών Διεργασιών ΙΙ (2016-17)

7
Γεια σας παιδιά έχω μια απορία... Στην περιγραφή του μαθήματος εδώ στο φόρουμ λέει
"Τεστάκια που θα γίνουν κατά τη διάρκεια των φροντιστηριακών μαθημάτων με επίλυση θεμάτων από (έως) 3μελείς ομάδες συνεισφέρει 20% στην τελική βαθμολογία."

Η απορία μου είναι, εάν η πρόοδος συνεισφέρει στον βαθμό και εάν φέτος έχουν δοθεί θέματα για επίλυση. Ευχαριστώ :)

Re: [7ο] Μηχανική Χημικών Διεργασιών ΙΙ (2016-17)

8
Τα θέματα για επίλυση είναι οι σειρές ασκήσεων που δίνονται κάθε εβδομάδα και δε συνεισφέρουν στην τελική βαθμολογία. Οι πρόοδοι συμμετέχουν 20% στην τελική βαθμολογία. Διόρθωσα και την περιγραφή του μαθήματος εδώ στο φόρουμ για να είναι πιο σωστά γραμμένη.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα